Oslavte konec školy s Brněnským trosečníkem

Soutěž o vstupenky na festival Brněnský trosečník s portálem Dnešní Brno

Brněnský trosečník 2017
Brněnský trosečník 2017

Ideální příležitostí pro celou rodinu, jak oslavit blížící se závěr školního roku, je festival Brněnský trosečník. Zatímco loňský první ročník prázdniny uzavíral, letos je odstartuje. Uskuteční se v sobotu 24. června 2017 na brněnské Riviéře a slibuje zábavu na celý den i večer. Vstup do areálu bude možný už od 11 hodin. Program na hlavní scéně začne o dvacet minut později.

Kromě oblíbeného koupání a slunění na návštěvníky budou čekat dvě pódia s pestrým programem. K hlavním hvězdám festivalu patří zpěvák David Koller (jeho vystoupení ve 22:20 se stane pomyslnou třešničkou na dortu) či kapela Mandrage (ve 20:50). Mladší publikum jistě ocení Vypsanou fixu (od 18:20), děti Kašpárka v rohlíku (v 15:50) a se skupinou Děda Mládek Illegal Band si budou moci už od 14:15 zazpívat opravdu všichni. V rámci vstupného je připravena také spousta doprovodných akcí a zábavy pro malé i velké – RC modely aut, biketrial, trampolínová exhibice, malování na obličej, animační programy, jízda na ponících nebo skákací hrad a další nafukovací atrakce.

Zlatým hřebem nabitého dne se stane stejně jako loni tradiční souboj o titul Brněnský trosečník 2017. V soutěžním klání se utká pět týmů, které dostanou za úkol během čtyř hodin přímo před zraky diváků postavit trosečnické plavidlo a na vodním kanále s ním doplout co nejrychleji k cílí. Vedle týmů, v nichž se objeví známé tváře z televize, filmu a divadla, se nově zúčastní soutěže i tým složený přímo z diváků. Kapitáni se představí na festivalu už ve 13:45. Svou posádku si vylosují známí asistenti Bolka Polívky z Manéže Barin a Fretti nebo hokejista Jan Káňa. Souboj trosečnických týmů na vodním kanále začne v 19:30.

Kromě vstupenek pro dospělé a děti od čtyř do patnácti let si lze zakoupit i rodinné vstupné pro dva dospělé a dvě děti. Nejmenší v doprovodu rodičů mají vstup zdarma.

SOUTĚŽ PRO VÁS!

Díky portálu Dnešní Brno můžete vstupenky na festival také vyhrát. Pro zapojení do soutěže stačí správně odpovědět na následující otázku:

Loni se v úloze kapitána účastnil Brněnského trosečníka absolvent brněnské JAMU, herec, kterého dobře znáte ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Jaké je jeho jméno?

Odpovědi zasílejte do 23. června do 9:00 přes kontaktní formulář.

Ve hře jsou dvě rodinné vstupenky a dvě vstupenky pro dospělé. K odpovědi připojte, o jaký typ vstupenky máte zájem. Výherce budeme informovat telefonicky nebo e-mailem. Hodně štěstí!

Výsledky soutěže 23. června 2017: Počet správných odpovědí Radim Fiala bylo 50 %.

Výherci: Simona Suchnová (rodinná vstupenka), Marta Tenorová (rodinná vstupenka), Daniel Beránek (vstupenka pro dospělého), Ilona Drlíková (vstupenka pro dospělého). Gratulujeme!

ČASOVÝ HARMONOGRAM FESTIVALU

11:00 otevření areálu festivalu
11:00–19:00 je pro diváky povoleno koupání v bazénech Riviéry
11:20 Tomáš Boček
12:40 Voxel
13:45 představení a losování trosečnických týmů a kapitánů
13:55 trampolínová exhibice
14:15 Děda Mládek Illegal Band
15:30 trampolínová exhibice
15:50 Kašpárek v rohlíku
17:50 trampolínová exhibice
18:20 Vypsaná Fixa
19:30 souboj o titul „Brněnský trosečník 2017“
20:50 Mandrage
22:20 David Koller

Celodenní program festivalu:

  • trampolínové skokanské exhibice a workshopy
  • zábavné nafukovací atrakce
  • animační program Bruno Family Park Brno
  • svezení na ponících pro děti
  • paralelní akce „Pozor, prázdniny!“ Rádia Petrov na přilehlém dopravním hřišti

Plakát akce: Brněnský trosečník 2017 [.pdf]

Simona Polcarová 3 článků
Simona Polcarová píše o divadle, hudbě, výstavních projektech, zajímá ji tematika relax a wellness, zpracovává i odborné články.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..